5 tips till er som bloggar!


 Härma inte alltid andras bloggar! Den blogg du härmar uppskattar nog det + att om du börjar skriva egna mer personliga saker i dina inlägg så blir nog läsarna glada också och dessutom är det väl roligare att känna sig nöjd med ett inlägg man själv kommit på och kämpat med än ett där du kopierar någon annans idé!?

Kom inte med bortförklarningar till varför du inte bloggade! Iallafall behöver man inte sitta och skriva ett helt inlägg om varför man inte bloggade, det är inte kul att skriva om och det är inte kul att läsa. Om du varit borta ett tag vill ju läsarna få något smaskigt att läsa istället för ett "förlåt inlägg".


Va possetiv och glad i dina inlägg, men framförallt var dig själv! Oftast vill vi ju läsa glada och possitiva bloggar (kenzas tex.) för glädjen smittar ju av sig. Om du någon dag verkligen inte känner för att blogga men känner att du måste skriv inte: " Hej bloggen! Har inte lust att blogga idag, men jag kommer väl vara hemma idag" Kom istället på något nytt. Typ en ny kategori, tex. "mina naglar" då kan du angaskera dig i den nya kategorin istället för att skriva ner sånt som inte någon läser.


Skriv om sådanna saker du brinner för! Du kommer garanterat att blogga mer och du kommer göra inläggen bättre eftersom att du gillar att skriva om det. Vi säger att du gillar att skriva om mode och gör det för det mesta så kommer du få läsare som gillar att läsa om mode och behöver inte oroa dig för att "det blir för mycket".


Skriv genom din personlighet! Är du gullig som Foki kan du ladda ner massor utav söta och gulliga smeilys som  du lätt kan ha i dina inlägg efter en text. Om du är stilren som Kenza kan du skriva lite mer elegant och försöka att stava rätt och inte skriva så mycket förkortningar och trycka mellanslag så du delar upp texten. Kom ihåg att de som inte känner dig uppfattar dig ju genom det du skriver, så en än gång, var dig själv upp till 100%


 


Kommentarer
Postat av: Linnea (från umeå)

Asså guuud vad fint ditt hår ät på den där bilden!!!!! vad använde du för locktång? och om du inte använde locktång vad gjorde du??? Du är suåersöt! =) Saknar dig Kramis Linnea

2011-12-11 @ 19:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0