Trött och utmattad i min säng!

Hej allihopa!

Har inte bloggat något idag för jag håller på att bli sjuk.. Näsan rinner som värsta vattenfallet och halsen jävlas totalt med mig. Mamma tror jag att jag kommer få feber i natt eller ikväll och ifall jag får det kommer jag stanna hemma från skolan imorgon.
Så det kommer antagligen inte bli så mycket mer bloggning idag och kanske inte så mycket imorrn utan nu får jag krya på mig genom att slappa, äta glass och kolla in mina favoritbloggar stup i kvarten vilket jag gjort hittills :)


Stackars, stackars henne..!

Hej sötos!

Jag började just fundera över imorgon när vi har hemkunskap och ska göra pepparkakor! Hela rummet kommer ju explodera utav folk som kastar deg på varandra och andra som käkat upp sin deg och får ont i magen i slutet.. hihi.
Vår lärare kommer bli helt utmattad och springa runt som en yr höna fram och tillbaka mellan olika personer.. Hhaha, fast såklart behöver det inte alls sluta så ^^...

       

Till Linn!

Hihihhi Linn, minns du? OMG OMG OMG!! Bästa minnena ever, minns hur fucking kul vi hade då inne på omklädningsrummet, sjukt asså vad vi bjud på oss själva då! Saknar jävligt mycket!






Kan fan inte sluta garva åt den här↑ fan vilka miner xD






Min Önskelista hittills!

Detta önskar jag mig än så länge i julklapp

*Skor
*Stickade tröjor
*ringar
*nagellack
*presentkort
*smink
*parfymer
*mysshorts
*mystofflor
*jeans
*örhängen
*systemkamera
*tjej filmer

Fast listan lär ökas och bli längre och jag har säkert glömt något nu oxå^^


Några tips på hur läxan blir roligare att göra!

Blev nyss klar med engelska läxan, yes! Det tog inte alls så lång tid och konstigt nog var det inte så tråkigt heller.
Jag började fundera över olika saker man kunde göra för att läxan alltdi skulle vara rolig och kom fram till detta:

* Om man har en läxa i ett svårt ämne så är det alltid bäst att ta hem läxan på en gång, första dagen man får den och börja träna sten hårt den dagen i typ 2 timmar. Yes, jag vet att det låter åt hellvette tråkigt men oftas så sätter sig läxan då och sen är det bara att gå igenom den 5 minuter varje dag, möjligtvis lite längre dagen innan. Ni kommer garanterat känna er bäst när provet/läxförhöret väl kommer, vilket är en skön kännsla!



*Om man har en läxa i ett lätt ämne så kan man ju ta det lugnt, ett roligt sätt att plugga in läxan kan vara att höja volymen rejält på radion och sätta sig i en skön fotölj med filt och te och riktigt mysa, låtsas att läxan är en bok tex. Skönt sätt att plugga på!

* Ett konstigt sätt att träna in glosor och texter kan vara att sätta på en musikskiva med ens favorit band/sångare/sångerska och sjunga med i melodin fast byta ut sång texten mot glosorden/"engelska"texten. Sen när du kan det hyfsat bra kan du öva som vanligt lite mer seriöst.



* Annars så brukar det funka för mig att gå till ett skönt ställe, en bekväm stol eller sackosäck tillexempel. Ha på lite musik tyst i bakgrunden och vara nära sin familj så man möjligtvis kan fråga om hjälp eller också ta lite små pauser för att vara med i samtalen.

Vet inte om detta funkar för er men jag hoppas att ni fick något tips ni gillade, pussar!


"Du gör min dag utan att ens veta om det"


Hej bloggen!!

Sitter här vid mitt skrivbord och försöker träna lite engelska läxa. Det går inte så bra på grund av att jag är trött :(. Gick upp på tok för tidigt idag, hehe!
Nej men annars så ska jag kolla in mina favorit bloggar om ett tag. Jag älskar att läsa om mode, skönhet och shopping i bloggar, vad gillar ni att läsa om på en blogg?


Ni är bäst!

Hej snyggisar!♥

Nu har jag fixat klart mig inför skolan. Måndagen känns hyfsat bra, för dagen är kort och våra ämnen är inte super jobbiga. Fast jag längtar redan till sista lektionen!
 Sen är det typ konstigt för alla(iaf dom flesta) äldre som har börjat jobba säger att de längtar tillbaka till lyxen i skolan, menar dom att jag ska njuta nu eller? :( går inte..

haha, iallafall så är det helt sjukt vadglad jag blir när jag loggar in på bloggen och ser hur mycket min statestik har ökat sen förra gången det blev rekord i statusen. Det har ökat med 45 personer! Jag blir så himla stolt och rörd över att så många kikat in!♥♥

Här kommer dagens outfit:



Idag har jag på mig min earcuff och den ser ut såhär:

"galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig annat resultat"



Ungefär så är ju jag md det här hårbandet, vet att jag inte passar så bra i det, men provar det ändå om och om igen på samma sätt.  Vad hade jag tänkt mig? Att jag en vecka efter skulle vara mycket snyggare i det? hihi.. jaja, NU måste jag sova! Puss!!

God natt och sov gott alla mina underbara!

Då var filmkvällen klar och jag hade tänkt att jag skulle börja dra mig mot sängen. Ännu ett tack till mina finaste läsare som har ökats ännu mer sen senare idag, blir rörd verkligen!!
Idag var jag förresten och shoppade lite julklapar och en earcuff till mig själv. Bild kommer upp imorgon.

2 bilder på mig!


Hahah, Linn skoglund är fotograf på "hårbilden" över xD



Tack till mina underbara läsare!

Som rubriken säger: "Tack till mina underbara läsare!"
Ni är verkligen bäst och ni förstår bara hur glad jag blir när min status ökar och idag var det besöksrekord! Dessutom så har massor av fina kommentarer bara forsat in och nyss satt jag och svarade på alla! Tack till er alla!♥



Nu så ska jag gå ner till vardagsrummet och kolla på den tecknade filmen horton, jag bloggar mer senare för nu har jag verkligen lust! Älskar er!!♥♥''

Hejsan! Jag tänkte testa att göra ett inlägg på rubrikens plats, alltså se hur långt man kan skriva tills det tar stopp, hihih! Nej men jag bara tänkte att det kunde bli ganska snyggt, eller vad tycker ni? Nej nu tänker jag testa att lägga upp detta!


(hahah, man kunde inte skriva längre än så..)


Jul collage!

Hej sötungar!

Nu har vi börjat pynta lite till i vårat hus så jag har gått runt och fotat lite och tänkte nu göra ett jul collage av alla bilder jag tagit lite här och där!!













Har ni andra börjat julpynta än? :)


Shopping sugen!

Hejsan sötnosar!

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på men jag hoppas jag och mamma drar väg och shoppar eftersom att jag är sjukt shoppingsugen! Just nu är jag mest sugen på kjolar konstigt nog. Brukar inte gilla kiolar så mycket men just nu känns det helt rätt! Jag tänker mig en svart midjekiol som sitter tajt upptill men sen lite "vippig" nertill, tillsammans med svarta strumpbyxor till högak klackar!! Något lätt som över del och sen vågit hår. Fint nu till jul!

Näjj mn nu ska jag avsluta detta inlägg för jag hör hur det spelas julmusik nerifrån, går inte att beskriva den mysiga kännslan! Pussar och hoppas ni får en fin dag!♥


Juuulen är häär..

Hejsan bloggen!♥

Så himla skönt att julen (typ) är här nu :). Mamma och jag har tillbringat lite tid åt att göra det julmysigt i hela huset. Jätteskojjigt! Sen är det himla underbart när det är julreklam på teven!
- Älskar julen!
Nu ska jag försöka komma på lite olika saker jag kan göra för att tjäna lite pengar till julklappar. Har ni några tips på vad man kan göra för att få lite snabba pengar? :)

Pussar!


Igår med linn!

Hej sötnosar!♥

Igår fotade jag och Linn varandra så här får ni bilderna:








*att du bara finns*




Hej sötnosar!

Jag vet att jag inte har bloggat på ganska länge och jag skulle kunna som de flesta andra sitta och göra ett inlägg där jag ber om förlåtelse och lovar att aldrig göra så igen, men oftas så gör man det igen, och ingen läser ju inlägget ändå!

Hur som helst så kan jag ju glädja er med att berätta att det faktiskt inte hänt något alls speciellt de här 2 dagarna. Mest pulgg och fotboll med kompisarna efter skolan. 

För er som gillar mode, skönhet och sånt så tänkte jag också berätta att jag håller på med ett litet "projekt". Jag ska göra ett inlägg så småning om som kommer att handla om håruppsättningar och frisyrer. Jag tänkte göra dom på mig själv, fota och skriva hur jag gör dom! Ni som gillar sånt får hålla ögonen öppna för jag vet inte riktigt när jag blir klar eftersom att jag måste få lite insperation först ;).   



Om ni har några önskemål om vad jag skulle kunna blogga om eller lägga upp så är det bara att säga till eftersom att jag vill att ni ska bli nöjda! puuss!

Lektion av Antonia i mode!^^

Nu tänkte jag att jag skulle hålla i en lektion om "den perfekta outfiten", hehe.. vi ser hur det går! ;)

Steg 1.

Hitta en snygg outfit som du vill bära. I tidningar så står det ofta att man ska välja kläder man känner sig bekväm i men jag tror att om man väljer kläder man tycker man ser snygg ut i så känner man sig också bekväm.


Steg 2.

Även fast ens kläder kan vara hur snygga som helst kan det ibland kännas tråkigt och vanligt. Leta då reda på alla dina accesoarer. Kolla på dina kläder och välj ut accesoarer efter ditt klädval (det vill säga sånt som matchar fint med dina kläder). Om du tex. älskar långa halsband behöver du ju inte alltid ha ett långt, ibland kan det vara mycket snyggare med ett kort. Och om tröjan har många detaljer så kan det ju räcka med ett par diskreta örhängen. Snåla med accesoarerna för att göra de speciella!


Steg 3.

Nu är det dags att börja tänka på håret. Prova olika frisyrer för att kolla vilken frisyr som smälter in finast. Eller prova att platta/locka håret. Istället för att tänka, "jag älskar att ha håret i en bulle" tänk istället, "passar det inte bättre med utsläppt lockigt hår med mycket volym till de här raka byxorna?"


steg 4.

Ett steg kvar nu då! Dags att välja skor! Har du tråkiga helt vanliga svarta byxor som jag i detta fall kan det vara fint med ett par höga skor som bygger upp outfiten och gör den mer speciell. Om du istället har en partylik outfit och känner att den bör mattas ner så gör du rätt i att plocka fram tygskorna. Snyggt men vanligt!


Hoppas ni blev inspererade och nöjda med detta inlägg puss!


Swedish House Mafia-antidote!

Hej hetingar!

Till att börja med- Har en ny favoritlåt!! Lyssnar faktiskt på den nu :) Låten heter antidote och det är en låt av Swedish House Mafia. SÖÖK PÅ YOUTUBE NU!!♥♥

Haha! Fick iallafall lust att blogga lite, egentligen vet jag inte om vad menmen.. Funderar på att göra ett liknande inlägg som inlägget med rubriken: "Så här matchar jag mina kläder" eller något sånt, men det är sjukt jobbigt att göra det nu efter en hel dag med fotboll och utvecklingssamtal med alla mina lärare i de olika ämnena -.-'
Vi ser om jag hittar på något!

Lyssna på antidote nu allihopa!!


Dagen outfit + facelook!





Nu drar jag till skolan! Pussar till er alla! :)

Det blev några bilder från igår!

Hej mina fina!!♥

Igår så var jag ju som sagt på stan och tog lite foton på alla fina julsaker som har börjat komma fram. Det var tänkt att jag skulle lägga upp igår, men jag var så sjuk trött och låg och kollade på teve istället, haha! Bra ursekt!?
Nu kommer dom iallafall!







ÄLSKADE verkligen båda gris sakerna :') jag ska nog köpa den gosiga röda grisen nästa gång men griskulan (som man hänger i granen) kostade 95kr /st :( Vad är det med mig och grisar?:)


Nästa: stan med familjen!

Hej sötungar! ♥

Nu är det söndag igen och idag så ska jag och min familj åka till stan. Vi ska väl mest gå och kolla runt lite men jag och mamma sak absoult till Åhlens huset till julvåningen!! Där lär vi bli kvar en låång stund.
Annars så tänkte jag kolla på ett par mjukisbyxot från addidas.

Vi ser om jag tar med mig kameran och om jag gör det så kommer det antagligen dyka upp lite bilder^^'

Dagens outfit:


Gott och blandat nu då! ^^'

Helluu mina babes!♥

Är sjukt glad över att det är Lördagkväll! Mamma har just beställt hem pizza och det blir antagligen film nu till kvällen. Tycker jag är fett med cill, hihi! Dessutom har mammsen bäddat rent i min säng nu. Kan knappt förklara kännslan man får när man är nyduschad och dyker ner i ett varmt nydoftande täcke.


Åhh, vil sova nuu! Fast inte än..haha!

Juste! På skolan så har jag ju träslöjd när vi har slöjd och nu är jag äntligen klar med min smyckes tavla. Jag har hållt på med den länge och blev rätt så nöjd med den faktiskt, ovanligtvis.. Så nu har jag tagit en bild så ni kan få se resultatet ni också :)


Vad tycks? :)

Nej men nu så ska jag gå ner till vardagsrummet och vara lite social mot resten i familjen och se vad vi ska göra! Om något speciellt händer så skyndar jag mig till datorn och delar med mig av det till er såklart! Annars kanske vi hörs och om inte får ni ha en jättebra fortsatt kväll allihopa!!


Bild tagen idag :)


Detta har jag fått gjort idag:


Städat lite i mitt rum!


Skrivit 3 brev och ett kort.


Fått upp mina väggar på min garderob :D

Så här matchar jag mina kläder!

Hejsan! Tänkte göra ett inlägg och visa hur jag matchar:
♥ Fladdriga tröjan
♥ Shortsen
♥ "party"brallan
♥ Shortan
♥ Klänningen
♥ cykelbyxorna
♥ midjekiolen

Man kan även använda dessa bilder som en veckoplanering på olika outfits :)


♥ Fladdriga tröjan

Den fladdriga svarta tröjan älskar jag att matcha med blåa jeans shorts. Jag tycker färgerna passar till varandra och det är även snyggt att ha instoppat. Höga klackar höjer upp outfiten!

♥ Shortsen

De höga midjeshortsen är snygga till något tajt och lättsamt upptill. Därför passar den vita t-shirten utmärkt. Stoppa in t-shirten i shortsen för att framhäva midjeshortsen och lägg till ett bälte så alla blickar dras till shortsen. Söta höga skor är pricken över i.et!

♥ "party"brallan

Partybrallan är ganska stor och fluffig så då är det snyggt att ha ett tajt vitt linne övertill. Stoppa in linnet under byxan för att få fram den bästa sidan från byxorna. Satsa på ett brunt bälte som passar snyggt till vitt och svart, och låt byxorna glänsa genom att ta ett par diskreta tygskor till.

♥ Shortan

(förlåt för suddig bild) Stora over sizade shortor är snyggast till tajta stuprörs byxor. Hitta en färg som matchar shortan och bryt konturerna med ett par stora fluffiga ugs i nyans lik din shorta.

♥ Klänningen

Klänningen är lätt matchad. Ta fram tygskorna igen men snöra inte åt dom, låt dom se lite coola ut medans din klänning får uppmärksamheten. En enkel snygg, cool men elegant outfit till sommaren!

♥ cykelbyxorna

De svarta cykelbyxorna matchar du med en vit blus instoppat. För att bygga upp outfiten kan du testa med ett par färgstarka skor med klack till.

♥ midjekiolen

Midjekjolen matchas bäst med olika linnen som är lite fladdriga. Välj linnen som har det lilla extra, det vill säga inte helt vanliga enfärgade linnen. Kör på instoppat och matcha sedan skor i samma färg som linnet!


Det var några utav mina outfit's, hoppas dom inspererade!

Nätshopping eller butiksshopping?

Hej o Gomorron alla läsare!♥

Jag vaknade för en stund sen en inga i min familj var vakna så därför loggade jag in på datorn :).

Än har jag inte gjort något och har inget inplanerat. Derremot har jag lust att fotas med en kompis idag. Alltså inget märkvärdigt utan bara ute på gården med min digetalkamera. Det skulle vara sjukt kul att fixa och piffa till sig med hår, smink och kläder och sen gå ut och fota, haha!

Men nu så ska jag iaf gå in på lite nätshopping sidor och kika runt. Och juste! Vad tycker ni är roligast av att:
Nätshoppa eller butiksshoppa?



gammaaaal bild :)pusspuss!

Go'kväll folket!!

Vad händer där ute? Här hemma hos mig sitter jag och tcknar lite, försöker komma på lite saker att skriva om på bloggen och sånt. Snart blir det väl idol för er alla, har jag rätt? :)

Jag ska iaf fortsätta med min berättelse :) Det är sjukt kul och inspererande att skriva en egen berättelse. Man får bestämma olikas personligheter helt och hållet oh styra över en helt ny värld. Man kommer på saker man själv kan ha andvändning av osv. Älskar det!





2 halvgammla bilder på mig :)

Roliga djurbilder!

Har ni en trött och seg morgon så kanske ni vaknar till lite nu med dessa roliga och söta bilder på djur som jag tagit från google! :)


Den sötaste :') ↑





Min favorit bild ↑ HAHAHA roligaste!!




Skönaste bilden↑






gulligast ↑








Haha, söta va!? Nu ska jag iallafall börja göra mig klar för at gå till skolan :) Pusspuss!

Dagen har bjudit på många saker!

Hejsan käraste bloggen!♥

Denna dag har kännts oändligt lång för mig, kanske har jag gjort mycket? det tror jag!
 På skolan hände väl kanske inget särskillt förutom att vi körde innebandy på idrotten. Fan vad jag saknar tiden då jag gick på innebandy, att kampa om en boll känns aldrig lika kul som i innebandy.. Hur som helst så hade vi matteprov idag också, känndes som att det gick hyfsat bra iallafall :D.

      

Aww :') gullig bild^^

Efter skolan så åkte jag och Ellen hem till Ellen vart jag träffade hennes orm Allis. Så himla söt så det inte finns! Jag trodde absolut inte att jag skulle ha ett så stort hjärta för en orm men idag var det nästan sorgligt att sätta in henne i hennes bur efter att ha kelat med henne. Jag satt typ och kollade hur hon kringlade sig in i buren och satt där i typ 5 minuter och bara kollade på den liggande lilla varelsen. Hon är en majsorm på 1.30 m men väldigt smal.

Efter besöket hos Ellojs så drog jag och mamma iväg till min mormor och åt middag där. Mycket trevligt hade vi och sen kollade jag lite på teve.

Imorgon blir det en slapp dag i skolan för då ska vi bara åka och simma med klassen, känns skönt! Pussar!
Nu bjuder jag på en döds skön bild på Loke↓



hahaha sötnosen där va, loke charmtroll!


Hejhej bloggen! ^^

Satt just och funderade på vad jag skulle skriva på bloggen idag och då lite random så började jag tänka och fråga mig själv, Vad skriver man om på sin blogg?
Det först som kom upp var: " Man skriver om sin dag". Men det är just sådanna bloggar som jag tycker är tråkiga och sutar läsa, visst ska man ju inte skita helt i det heller men ja.. man bör förmodligen få in lite annat också, typ personlighet!

Då var min nästa tanke, hur fan gör man sin blogg personlig då? Ska man skriva på sin blogg som om den våre ens dagbok? För i dagboken kan man ju skriva rätt så mycket personliga saker..och en del pinsama xd..



Idag hände inget speciellt som jag kan skriva om utan nu ska jag iprincip bara äta middag, träna läxa (igen) -.-  så det kan hända att detta blir ända o sista inlägget idag!
Förresten, igår så hade jag, Ellen och Nelly "pluggträff". Vi köpte godis och hade en klocka på bordet, sen så satte vi timer på klockan så den ringde var 30 minut och om vi jobbat då fick vi ta en godis :) Funkade bra men hann ändå inte jobba lika mycket som tänkt! Vi var hos Nelly!

     

Lite bilder sen "pluggträffen"


Är beroende av att göra planeringar av olika slag!!

Hellu snyggisar!♥

Checkade nyss favorit bloggarna och har det väldigt roat här i min osköna stol framför min dator.. haha, fast det låter ju inte så kul? Jaja, alla inlägg har ju en början..

Nu tänkte jag iallafall sätta mig framför min garderob/smyckeslåda och kolla ut riktigt snygga outfits som jag kan andvända under veckan, iallafall försöka hitta något. Funderar på om jag ska göra en veckoplanering med olika outfits och börja med dagen imorgon. Isåfall om jag orkar göra det så kommer jag vara riktigt trött imorgon bitti eftersom det brukar ta ett tag för mig och mina planeringar..
"Men ärligt, är typ beroende av att göra olika planeringar, alltså vad som helst!" 



Stolt gymmare!!♥
Haha, lite opassande bild på min brorsa, men kan ju vara lite kul :D haha

Detta blev bakat igår med bästaste mamma!

Lussebullar :)  :



Kola kakor :)   :



Chokladkakor :)   :



Lämna en kommentar om du är sugen på recept till något :) pusspuss! 


Tillbringade lite av dagen med min käre vän Ellen!

Och sjukt kul var det också! Först så var det ju tänkt att vi skulle åka till stan och lite senare möta upp mamma där men istället blev vi kvar hemma hos mig, åt lussebullar och fikade lite. Spontana som vi är började vi pyssla lite julmys som såklart inte blev klart :D haha.


Ellens söta :)↑



Min :)↑



Nu har sötingen gått hem för dagen men vi träffas antagligen snart igen, egentligen ville vi sova över med det gick inte :(

Btw.. Nu har jag 2 frågor till mina underbara läsare!
1. Tycker ni att jag borde börja lägga upp outfit bilder igen?
2. Brukar ni alltid läsa Rubriken före själva inlägget?

Hjärtat fyllt av jul!

Nu har jag köpt 2 nya jultidningar + att jag har 2 st från förra julen, nu jävlar blir det julbakning, pyssel och inredning av jul :D Låt mig inspireras!


Baktime!

Hello alla sötungar!
Äntligen är jag klar med hela engelska läxan, det känns riktigt skönt! Det tog nog 4 timmar sammanlagt med allt hemmajobb som jag gjort igår och idag. Nu har jag bara matten kvar då ;).



Nu så blir det baktime för mig och mamma eftersom att vi inte hann igår. Vi ska försöka att hinna med att göra 3 olika bakverk men vi vet bara ett än så länge. Har någon snäll läsare ett tips på julbak eller annat bak så får du gärna dela med dig till mig om du vill :)!

Pussar till alla människor som läser :)

Mys med familjen kan ibland slå kompiskvällarna!

HOLA!
Just nu är jag lite lycklig för att jag har hunnit jättelångt på min engelskaläxa. Det är en obeskrivligt skön och stålt kännsla man får efter att ha jobbat med sin läxa i ca 3 timmar.

Nu har jag slitit på mig lite myskläder och ska snart gå ner och äta middag med familjen!



Efter middagen så blir det även mys med familjen framför teven, mamma sa att det var någon bra kärleks komedi. Iallafall så har mammsi plockat fram skålar med godis och chips så nu blir det en härlig kväll här!



Mys med familjen kan ibland slå kompiskvällarna!


Jag kämpar sliter svättas, jag kämpar sliter svättas..

Jag kämpar sliter svättas, jag kämpar sliter svättas, jag kämpar sliter svättas med min läxa!
                                                                                                                                                                            

Haha! Snart är jag iallafall klar med lite utav min engelska. Jag har gjort 3 vykort och håller på med mitt fjärde och när jag blir klar med det så ska jag och mamma börja planera vårat bakande! :). Skönt att rummet är städat nu iallafall.




Glöm inte farsdag imorgon!!


Schema och planering inför lite av min dag!

1. Städa mitt rum!
2. Göra mina läxor!
3. Baka något med min mamma.

Så nu vet ni vad jag kommer syssla med en tid framöver :).
Om jag kommer ihåg så tar jag lite foton medans jag bakar, vi skulle baka något julbak, vad vet jag inte än!




Är det bara jag, eller är inte det där lite smått kul!?

Jag sov faktiskt aldrig över hos nelly igår som det var tänkt! Jag åkte ju dit som vanligt men sen kunde inte Ellen och maggie fick vi aldrig tag på. Så då bestämde jag och Nelly oss för att "spara" detta till en annan kväll då alla kan. Det kändes lite skumt att bara åka hem sen klockan 11 men vi hann ändå vara ganska länge, typ 2-3 timmar.
Är det bara jag, eller är inte det där lite smått kul!?
 




Varför ska idol bytas ut? Man får ju ångest och tvingar sig själv att titta!

Hallå hallå! Just nu så tittar jag på idol som så många andra gör. Det är ju sista året med idol nu och det känns ganska deprimerande! Varför ska idol bytas ? Man får ju ångest och tvingar sig själv att titta nu istället!

Senare ikväll så ska jag sova över med nelly, kanske ellen, kanske maggie. Det ska bli jätte roligt och jag hoppas på lite flumm också :D. Hoppas vi dansar runt och hoppar omkring som om vi vore 5 år igen, det är sådant jag kallar glädje :).


Förresten! Är det någon av er läsare som vet hur man gör tidinställa inlägg? Skulle nämligen ha andvänding av den kunskapen tror jag :) Hihi.



Söt mamma man har!!^^

Söt mamma man har!!^^ Hon ska på 80-talsfest med jobbet imorgon och provar nu kläder :D hihi. Sen imorgon ska hon ha en knallig färg på naglarna + en galen sminkning också!



cool som bara den. eller vad säger ni? :)

Mycket flumm, hög dunkande thecno musik och fniss!

För en timme sedan kom jag hem från Linn. Det var verkligen bäst där!! Vi hade sjukt kul och jag är super lycklig över att vi bor så nära varandra!

Som sagt så körde vi wii maraton och det var sjukt kul. Först så hittade vi inga wii spel för Linns brorsa hade tagit med sig dom till hennes mamma så vi blev fett ledsna, men sen så hittade vi ett wii spel som var "i spelaren". Vi blev jätteglada och flummiga och det var då vår kväll startade, hög thecno musik stog på vår lista också.

Tyvärr glömde jag min kamera hemma men ni kan ju tänka er själva 2 galna tjejer som står och vevar med 2 olika fjärrkontroller som vi kallar "fjärren" . Haha... längtar redan tills nästa vardagskväll!!




Hemma från begravningen!

Nu är jag hemma från den tråkig och jobbiga begravningen. Usch!
Jag visste att det skulle bli jobbigt, men inte så hääär jobbigt. Fick ha en näsduk att torka ögonen med så inte sminket skulle vara helt förstört.

"Finns det ens någon som gillar att ta farväl så här?"

Nu ska jag gå ner till Linn och höra med henne ifall vi skulle vara eller inte. Hon är ju inte direkt bra på det där att svara på sin mobil när det ringer, men jag älskar henne ändå :)

                          

"snart kan jag önska er alla en god jul"

Shit vad jag börjar bli jultokig alltså! Är det bara jag som går och räknar ner dagarna tills första advent och får dubbel hjärtslag såfort jag för ordet jul!? Min kärlek till Julen är svår att beskriva.. Julen är bättre än alla andra högtider tillsammans!!  Är det inte väldigt mysigt med doften av jul, tända ljus och röda och gröna toner.

-Ge mig julen nu!!


Personligen ledig imorgon!

Imorgon så kommer jag vara ledig hela dagen från skola... jag ska på begravning.
Skönt att slippa skolan en dag, men inte för någon kul andledning..
Slut om begravningar..död...borta..snacket...!

Imorgon ska jag även träffa min bästisfestis efter begravningen och då ska vi köra Wii maraton. Det ska bli super skojjigt och jag ska ta med mig kamera + en chips påse (om jag hittar någon). Sen ska vi köra myys hela kvällen eftersom att vi bor så nära ändå. Skönt efter att ha varit på begravning.
Jag ska även kolla med henne om vi kan börja småfixa med min header osv. Vi ser!




"Lev varje dag som om den vore din sista"

Hejsan! Hur har dagen varit?

Min har varit lite knäpp men rolig :).

Efter skolan så bestämmde jag, ellen och nelly oss för att vi skulle vara hemma hos Ellen och träffa hennes nya husdjur (en orm!!) men istället så sa vi att vi skulle passa lite med en fotboll utomhus vart det var svalt och skönt (vi hade just springit runt innomhus och kört kull med ganska många) Så ja, då står vi och passar bollarna hit och dit.

Efter ett tag när det börjar mörkna så börjar vi gå mot ellen men helt plötsligt sätter vi oss ner på marken. Jag sitter på min mapp, nelly rakt på marken och ellen på hennes fotboll. Helt spontant bara sitter vi där och börjar prata om allt mellan himmel och jord.
När man tänker tillbaka till det så känns det ju helt puckat, typ sjukt att 3 tjejer bara sitter utomhus vid en skola i mörkret och skrattar högljutt och ogenerat (det kom ju ganska mkt folk som gick förbi oss).  Men när man faktiskt satt där mot den kalla marken känndes allt så verkligt, det var som att vi var i "nuet" och man tänkte inte ens på jobbiga saker. Allt var möjligt liksom.
Hahah! nu sitter ni och läser detta och ba: "va? wtf, Kbry?" så ska väl antagligen sluta skriva, hihi!

Det blev iaf så att ingen av oss var med varandra hemma hos någon, men detta var mycket bättre, även om det känndes konstigt i början.

Ett citat som jag tänkte och funderade på idag: "Lev varje dag som om den vore din sista"



Mina söta tjejor som jag tillbringade dagen med :)

Julklappstips!

Som vi alla vet så börjar julen närma sig nu, och vad får man då inte glömma?
- Pepparkakorna & lussebullarna, såklart!
Nej jag bara skojar! (fast dom är ju viktiga) Men just nu syftar jag på julklapparna.

Ibland kan det vara skönt att börja planera/köpa julklapparna lite för tidigt än vanligt så här kommer lite julklappstips!

JULKLAPPSTIPS TILL MAMMOR-


en skön kroppskräm som har 2 olika konsistenser, en för torr hy och en för extra torr hy. Det finns 4 olika dofter att välja bland. THE BODY SHOP-185:-

JULKLAPPSTIPS TILL PAPPOR-

Kalsonger brukar kännas som ett säkert kast som julklapp till en pappa, dessa finns i svart och vitt DRESSMANN-99:-

JULKLAPPSTIPS TILL STOREBRORSAN-



En väldoftande deo som man vet att ens brorsa gillar brukar gå hem! Dom vill ju oftast inte slösa sina pengar på deos, utan spel.. haha KICKS-115:-

JULKLAPPSTIPS TILL STORESYRRAN-



Till en storasyster så kan det passa fint med ett presentkort med pengar på hennes favorit affär. Det bästa är att man väljer hur mycket pengar man vill ge själv ;)

JULKLAPPSTIPS TILL LILLASYRRAN-



pet shop'sen brukar vara popurlära när man var en liten liten flicka. För detta "set" 100:- BR-leksaker

JULKLAPPSTIPS TILL LILLEBRORSAN-



Lego tycker jag verkar vara en väldigt kul sak för killar i den yngre åldern. BR-LEKSAKER 60:-

JULKLAPPSTIPS TILL TJEJKOMPISEN-



En tjejkompis brukar bli glad för det mesta, vad man än ger så det är bara att tänka: "vad hade jag blivit glad över?" GINATRICOT 149:-

En fråga till er läsare.. Är det roligare att GE eller FÅ?? :)


Uppdatera i bloggen!

Nu tycker jag att det är dags för mig att börja uppdatera lite här i bloggen. Jag känner själv hur tråkiga, ointressanta och helt oinspererande inlägg jag gör hela tiden. Jag skriver liksom samma saker varje dag.
Och när jag väl börjar skriva sånna där tråkiga inlägg så börjar jag skriva färre inlägg för att jag också uttråkas.

Så nu hade jag tänkt att jag till att börja med ska kontakta Linn Skoglund  och fråga henne ifall hon har tid och lust att hjälpa mig med själva utseéndet på bloggen, alltså header, design osv.

Och tills dess så ska jag klura lite på bra saker att skriva om på bloggen så inte allt bara handlar om vad jag gjort efter skolan. Mitt mål blir att jag ska försöka insperera mina läsare så mycket så möjligt så att dom loggar in så ofta och mycket som möjligt.



Ett tips till er (som ni kanske redan "lärt er") - "Ofta så sätter man krav på sig själv just när man börjar blogga, alltså att man måste skriva minst 6 st inlägg pär dag (tex.) . Men jag tror inte det spelar så stor roll hur mycket man bloggar, utan om vad man bloggar om. Om man bara försöker få ner så många ord som möjligt på sina inlägg för att läsarna ska få något att läsa om så tycker jag personligen att man ska välja ord med kärlek och inte bara skriva för att man "måste". Gör din blogg personlig, gör den till en del av dig så kommer det bli mer intressant att läsa och då får man ju fler och gladare läsare. Försök inte att bara kopiera andras inlägg utan gör dina till dina egna istället."
Själv har jag lite problem med just det↑ men ska alltså nu börja min kamp! Jag ska försöka fota lite mer så ni får med bilder i inläggen! Och så ska jag komma på lite fler saker så småning om!



Men annars , har ni något ni absolut skulle vilja att jag ska börja blogga om, eller lägga upp?
Pussar till alla er som årkat läsa hit ner :)


snark!

Är det bara jag som är sjukt trött? Blir nog tidigt i säng med mig ikväll :)
Förrutom det så är jag skit turstig oxå.. haha!!

Annars så har inte så mkt hänt sedan jag skrev sisst men det som väntar är väl typ att jag ska gå ner och dricka, checka några bloggar för att sedan hoppa i säng :) Hur blir eran kväll?? ♥



Hihi ni får en bild på en bakelse som mamma gav mig för ett tag sedan :')


Bowling!

Nu har jag kommit hem från att ha bowlat med mina kompisar för en stund sedan. Det blev lika lika för mig och Maggie och vi hade 206p och Nelly fick 145p eller något sånt :).
Nu så ska jag följa med min käre mamma till ICA maxi och vi ska antagligen köpa hem något gott ^^.
Jag skriver möjligtvis mer senare, pussar!



Slump bild :)


God morgon!

Hej alla vakna!

Nu blir det skola igen efter ett helt lov, även fast det bara var 9 dagar så gick det väldigt snabbt tycker jag :( Men nu är det väl bara ca 7 veckor tills jullovet ^^

Idag har jag inget planerat så vi ser vad jag hittar på umder dagen och det kommer fram senare isåfall :)


Mad dogs!!

Hellu alla snyggisar!

Snart är dagen över och även lovet, imorgon är det skola igen men innan jag ska starta min ångest så ska jag ta "sissta tuggan av kakan" och gå och sätta mig framför teven med pappa och kolla på sissta avsnittet utav mad dogs! Jättebra serie enligt mig :) Puss och godnatt för er som ska sova!♥


shoppingen..

Nu kommer bilder på vad jag shoppade för ett tag sen men som jag inte kunde lägga upp förrut.


Mascara-H&M 109:-
Kors örhängen 25:- +"love" örhängen 25:- -Ur&penn


Linne från Hötorget 99:-


Byxor-Bikbok 399:-

Hittade överladdnings sladden!

Hej babes!

Nu har jag hittat min överladdningssladd och kan lägga upp bilder på löshåret + en till bild vart jag lockat det :)





pussar till er alla :)

Modellfabriken!

Jag hittade lite bilder på rebeckas blogg från när vi var på modellfabriken (där vi fotades) så här kommer dom!


Rebecka :)


Rebecka och Linn :)


Linn och jag :)


Jag och Linn :)



Linn :)


Dåligt blogg humör!

Hej älsklingar!

Jag är väldigt ledsen att jag knappt bloggar. Jag hittar ju tex. inte överladdnings sladden så jag kan inte ladda över foton och då känns det inte så kul..

Sen har inte så mycket hänt förutom att jag, Becka och Linn nu fotats i en fotostudie :) Det var as najs! Vi blev sminkade och man fick fixa håret där själv och sen skulle man ta foton en och en. Det var verkligen super kul! :) Vissa foton blev riktigt bra faktiskt!

annars så har jag skaffat löshår igen :) och sen har typ inte så mycket mer hänt.


Stan!

Hej allihopa! :)
 Idag så ska jag åka iväg till stan med min käre vän Linn Skoglund. vi kommer antagligen shoppa lite julklappar ^^ och kanske annat smått. Senare mot kvällen så ska vi möta upp min mamma och så ska vi åka och kolla på löshår :).
Sen ska vi kanske sova över hos Becka Pålsson eftersom att vi ska plåtas (omg, skulle verkligen kunna bli modell och bli van vid att skriva så) imorgon :) Det ska bli så spännande :D IIIIIIH!

Vi får se om jag skriver mer idag :) Har fortfarande inte hittat överladdnings sladden, blir snart tokig ju ^^ puss!


Lugn dag!

Idag har det varit en lugn och slapp dag än så länge. Jag har mest varit en säckpotatis framför teven eller suttit och tecknat av saker , Jag tecknade Linn :)!! Ja, typ det och massor utav onödiga spel.
Egentligen var det tänkt att jag skulle möta upp mamma i stan och åka och kolla efter löshår till mig men vi bestämmde att ta det en annan dag eftersom jag ska fundera på om jag ska slinga mitt hår mörkare först.

Nu ska jag försöka hitta överladdnings sladden till min kamera så jag kan göra ett inlägg om vad jag shoppade i Lördags :) Pusspuss sötnosar!


suddigbild :(


RSS 2.0