Till Linn!

Hihihhi Linn, minns du? OMG OMG OMG!! Bästa minnena ever, minns hur fucking kul vi hade då inne på omklädningsrummet, sjukt asså vad vi bjud på oss själva då! Saknar jävligt mycket!






Kan fan inte sluta garva åt den här↑ fan vilka miner xD






Kommentarer
Postat av: JENNY NILSSON

sv - den var bra :)



& tack detsamma!!

2011-11-28 @ 20:33:40
URL: http://sssuperjenny.blogg.se/
Postat av: wendela

sv; hehe, gör du? :)

2011-11-28 @ 20:37:51
URL: http://wendelas.webblogg.se/
Postat av: linn'

Åh herregud! TA MIG TILLBAKA! Rinner faktiskt en och annan tår ner för min kind nu, saknar femman så sjukt mycket... herregud vad kul jag hade den tiden. Man brydde sig inte så mycket och vi hittade på så många galenskaper!! Kommer ihåg ALLA våra minnen, alltså t.ex. när du alltid brukade komma till mig hos mamma och vi gick och åkte linbana, när vi på sommaren köpte glass och satte oss vid gungorna där vid Tuva och slog en massa rekord i gunhoppning, när vi spelade fotboll varje rast, när vi sminkade oss med alla tjejer och gick runt som "fjortisar" i skolan, när du blev tillsammans med Isak och vi var hemma hos honom och körde wii, när vi sov över och alla gånger ´somnade jag först, när vi åkte till port73 och köpte julhundarna och vi höll på att pissa på oss av garv, alla gånger vi flummat, alla gånger vi kollat på Disney Channel tillsammans, duvet när vi hade på oss vita tröjor och var ute på din gård och slängde upp röda vinbär i luften och fångade dom, när vi slog nya fotbollskickrekord, när vi hade våran blogg tillsammans, när vi snurrade på snurrorna och körde en massa rekord, när vi fick den där utskällningen av Birgit när vi inte skötte oss, bråket med A****a och alla när vi satt och grät, när jag skjutsade runt dig på min cykel, när vi spelade in en massa videos med min nya webcamera, när vi gjorde en presentkalender, DET FINNS SÅ SJUKT MÅNGA MINNEN, HERREGUD!

Femman var fan den bästa tiden i hela mitt liv, kan man inte spola tillbaka tiden bara för en dag? Herregud... Jag älskar dig Antonia Lantto, du är det bästa man kan önska sig, du är den finaste vännen jag har och någonsin kommer få. du kommer alltid vara den bästa för mig, glöm aldrig det... Linn Skoglund <3 Antonia Lantto = Föralltid!!



Antonia du är mitt liv!<3333

2011-11-28 @ 20:48:00
URL: http://linnswe.blogg.se/
Postat av: wendela

sv; haha, sitter bara vid facebook oså ;)

gjort idag då sötis?

2011-11-28 @ 21:01:39
URL: http://wendelas.webblogg.se/
Postat av: wendela

sv; haha, typ så mitt liv är, yeah woho! ;)

min dag har varit kanonbra!<3

2011-11-28 @ 21:11:14
URL: http://wendelas.webblogg.se/
Postat av: wendela

sv; jag är 13, hur gammal är du? :)<3

2011-11-28 @ 21:17:03
URL: http://wendelas.webblogg.se/
Postat av: wendela

sv; hihu<3

2011-11-28 @ 21:28:26
URL: http://wendelas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0